Stiftelsen Partners Norge

Partners Norge er en kristen nødhjelp og bistandsorganisasjon som kjemper for frie, fullverdige liv for barna i Burma. Vi gjør dette gjennom blant annet å styrke utdannings- og helsetilbudet, effektivisere økologisk jordbruk og gi nødhjelp til områder som fortsatt er rammet av konflikt.
Partners er en registrert hjelpeorganisasjon i Norge, England, USA, Canada, Australia og New Zealand. Vi arbeider for å hjelpe marginaliserte lokalsamfunn som er rammet av konflikt og fattigdom i Burma.

VÅR VISJON
Frie, fullverdige liv for barna i Burma.

VÅRT ØNSKE OG HÅP
Samfunn som lever sammen i forsoning og fred.

VÅRT FORMÅL
Vi ønsker å viser Guds kjærlighet i praksis til mennesker som er rammet av krigen i Burma.

VÅRE VERDIER
Vi baserer arbeidet vårt på kristne verdier. Jesus er et forbilde på et liv i kjærlighet, og vi ønsker å formidle hans kjærlighet.

Vi søker rettferdighet. Vi hjelper fattige og de som er berørt av krigen i Burma. Vi vil styrke enkeltpersoner og lokalsamfunn og sammen skape løsninger som varer. Vi vil være med å gi en stemme til de undertrykte og de fattige. Vi vil ha en forandring i Burma.

Vi er forpliktet til fellesskap. Når vi jobber sammen, oppnår vi mer enn når vi er alene. For oss er hvert enkelt menneske like viktig. Vi vektlegger teamarbeid i samarbeidet vi har med staben, støttespillerene og mottakerene våre.

Vi vil lære. Vi ønsker å se en forandring i livene til menneskene vi hjelper. I tillegg til dette ønsker vi selv å utvikle og forandre oss.

Vi bryr oss om hele mennesket. Vi arbeider for å øke flykningenes fysiske, mentale, sosiale, emosjonelle og åndelige velferd. Vi hjelper alle mennesker uavhengig av religion, etnisitet eller kjønn.

Vi tar ansvar. Vi er ansvarlige overfor våre støttespillere, organisasjoner og menigheter som støtter oss, ledere og mottakerne av hjelpen vår. Vi skal være ærlige, troverdige og åpne om alt vi gjør. Våre handlinger skal samsvare med våre ord.

VÅRE METODER
Vi bistår mennesker som er ofre for krig og som må leve i skjul i Burmas konfliktområder og i flyktningeleirer langs grensa mellom Thailand og Burma.

NØDHJELP
Vi gir langsiktige løsninger på krig og fattigdom ved å bygge helseklinikker, tilby trening innen helsefag og landbruk og støtter skoler i krigssoner.

BÆREKRAFTIG UTVIKLING
We provide long-term solutions to war and poverty – by building health clinics, providing health care training, supplementing war zone education systems and hosting agricultural training.

HJELP TIL BARN I KONFLIKTOMRÅDER
Vi hjelper barn som er internt fordrevne, flyktninger og foreldreløse. Dette innebefatter ernæring, medisiner, utdanning og åndelig omsorg.

AKTIVISME
Vi ønsker å påvirke beslutningsprosesser, og på denne måten fremme demokrati og menneskerettigheter.
 

Kontakt
Kontakt e-post:info
:+47 993 01 919
Adresse:
Staffeldtsgate 4
0166 OSLO
Norge
Powered by Cornerstone